CU NOI POTI CALATORI ORIUNDE
FARA EXCEPTII.

SERVICII

Nu exista nicio limita in utilizarea resurselor necesare pentru a maximiza confortul clientilor Tiriac Air. Oferim flexibilitate in privinta serviciilor aeroportuare si servicii complete pentru clienti, de la asistarea aeronavelor pana la servicii de inchiriere a unei limuzine sau rezervari la hotel pentru pasageri.

 • Servicii de hangarare primare si extinse pentru toate tipurile de aeronave
 • Limuzina la cerere
 • Salon VIP
 • Facilitati pentru echipajul de zbor (spatiu de odihna, bucatarie si dus)
 • Servicii de supraveghere
 • Rezervari la hotel si pentru limuzina pentru echipaj si pasageri
 • Sala de conferinte (8 persoane)
 • Disponibilitate 24/7

FLOTA NOASTRA

Cu noi puteti calatori oriunde. Fara exceptii.
Tiriac Air detine si opereaza o flota compusa din trei aeronave si un elicopter de capacitati diferite de transport, complet echipate, care asigura un nivel inalt de siguranta si confort.
Serviciile Tiriac Air sunt adaptate exigentelor oamenilor de afaceri, reprezentand o alegere potrivita indiferent de destinatie. Aparatele de zbor sunt dotate cu fotolii si canapele confortabile, iar interioarele alese combina cu eleganta esente rare de lemn, piele si textile pretioase. Aeronavele sunt echipate cu sisteme audio si video, telefon si Internet.

GLOBAL 5000

Bombardier Global 5000 este o aeronava de tip corporate jet care surclaseaza aparatele de zbor din aceeasi categorie, prin stil si performanta.
Aceasta aeronava asigura pasagerilor o experienta unica de zbor, avand o viteza de croaziera superioara pe distante mari, calitati care nu sunt egalate de alte avioane din aceeasi clasa.
Global 5000 are capacitatea de a ajunge in orice destinatie de pe glob, in conditii de zbor exceptionale pentru pasageri, indiferent de vreme.

GULFSTREAM G200

Performantele de top pe distantele dintre continente si costurile operationale scazute fac din GULFSTREAM G200 alegerea ideala din categoria de aeronave de capacitate medie.  
Gulfstream G200 are o capacitate de 9 pasageri si poate zbura in principal pe rute din Europa si Asia, ajungand si in Statele Unite ale Americii, cu o scurta escala pentru alimentare. Aceasta aeronava combina eficient confortul pasagerilor si capacitatea mare a calei de bagaje, cu flexibilitate la aterizare pe aeroporturi mari sau mici.

AGUSTA WESTLAND 139

Agusta Westland 139 face parte dintr-o noua generatie de elicoptere dotate cu doua motoare turbo in ax si impune noi standarde la categoria sa de aeronave. Versatil si cu un grad mare de manevrabilitate. Intr-o configuratie pentru opt pasageri, elicopterul este dotat cu o cabina incapatoare si confortabila. Accesul la cala de bagaje se poate face atat din exterior, cat si din cabina.

EMBRAER 505 - PHENOM 300

Aeronava Embraer 505 Phenom 300 apartine clasei de aeronave jet usoare si reprezinta noul standard de confort al clientilor pentru categoria de aeronave din care face parte.
Este fabricata in anul 2017 si poate efectua zboruri directe intre destinatii aflate la distante de 3.500 Km.
Aeronava este configurata cu o cabina pentru 8 pasageri, spatioasa si foarte luminoasa, dotata cu fotolii din piele inovatoare, ergonomice, cu amortizoare imbunatatite, cu tetiere reglabile si cotiere retractabile.
Zborul cu Phenom 300 reprezinta o solutie eficienta si confortabila pentru zboruri directe, cu o durata de maximum 3 ore.

REZERVA UN ZBOR

Every private jet service is different. Our 18 successful years of service to the widest range of clients, have been ensuring the highest standards of safety, quality and discretion.
What kept us as a favourite choice for our clients is the ownership of the entire fleet, a fleet supported by a dedicated team of technicians, ground support staff, grooming and VIP staff, all built into one team, always ready to serve.
Our experienced crews, of only captains, with more than 5000 individual hours on multi-engine aircraft, make the journeys pleasant and carefree. Every private jet service is different, we would like to invite you to try now, the best.

SOLICITA OFERTA

Pentru a primi informatii suplimentare despre flota disponibila sau destinatiile in care doriti sa calatoriti, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon +40 754 054 060. Pentru informatii operationale, va rugam sa apelati 24/7 numarul +40.754.054.063.

MENTENANTA

Tiriac Air detine singurul centru de service autorizat pentru elicopterele Agusta din Europa de Est si este acreditat ca Organizatie de Intretinere PART 145 pentru aeronavele Gulfstream G200 si Bombardier Global 5000.

Servicii suplimentare


 • GPU, oxigen, spalare, curatare, combustibil;
 • Hangar incalzit;
 • Echipament de intretinere pentru aeronave;
 • Revizia aeronavelor este asigurata de personal specializat;
 • Asistenta pentru aeronave de tip business class.

COMPANIE

Infiintata in 1997, parte a Tiriac Holdings, compania a atins un inalt nivel de excelenta, devenind cel mai prestigios operator charter de pe piata romaneasca, specializat in servicii VIP si calatorii de afaceri.
Tiriac Air este singura companie privata din Romania care detine un terminal privat, fiind un operator cu baza fixa. Flota proprie este compusa din trei aeronave si un elicopter. Compania ruleaza o baza de intretinere tehnica certificata Part145 cu hangar propriu.

TERMINAL PRIVAT

Alegerea unui terminal privat atrage dupa sine accesul la servicii personalizate, eficienta si rapiditate in desfasurarea operatiunilor premergatoare sau ulterioare zborului. Fiind separat de terminalul de pasageri, utilizarea terminalului privat elimina timpii de asteptare oferind o experienta confortabila si fara griji pe intreg parcursul calatoriei.

CONTACT


Adresa: Otopeni - Calea Bucurestilor 224G, PO-BOX: 21-17, Postal Code: 075150, Romania

Tel: +40 21 350 50 41/ +40 21 350 60 81

Fax: +40 21 204 22 24

Mobil: +40 754 05 40 60 - Sales

Operational: +40 754 05 40 63 - Available 24/7

E-mail: office@tiriacair.ro